TØMRING & BYGG

NYBYGG | TILBYGG | RESTAURERING
MØBELSNEKKER

Joachim er håndverker med sterk yrkesstolthet, som alltid strekker så langt han kan for å forsikre at kunden er fornøyd med både prosess og resultat. Ta kontakt på telefon eller e-post for forespørsler, spørsmål eller uforpliktende befaring. 

REBELL HUS

OG NYBYGG

Rebell Kollektivet er i prosessen med å fremstille egne klimavennlige boliger i samarbeid med arkitekt Erling Berg. Han har vunnet internasjonale priser for sin klimavennlige arkitektur, og veksler mellom å jobbe for Mork Ulnes i Oslo og San Fransisco.

I forbindelse med dette er vi i dialog med et svensk firma som produserer klimavennlige bygge moduler. 

Om du har kjøpt bolig et annet sted og vil sette det opp så klimavennlig som mulig, bygger vi selvfølgelig også etter andres tegninger. 

Vi er veldig glade for å ha tømrer Per Christian Wellendorf på laget, som med 42 års erfaring har solid faglig tyngde. I samarbeid med tømrer og avdelingsleder Joachim Løken og både lærling og ny kollega vi snart skal presentere, har vi et effektivt lag med sterkt fokus på kvalitet. 

RESTAURERING OG OPPUSSING

Når vi lanserer vår nye tømrer, får vi en dedikert tømrer i teamet som har spesialisert seg på restaurering av bolig og dekor. Om du har gamle vinduer som trenger en real overhaling, eller replicaer av håndskjærte lister, har vi ekspertisen. Han er også den du skal snakke med om du har et custom prosjekt.

Vi tar på oss alt fra et rom til hele huset, og etterlater oss etter et godt samarbeid med deg som kunde et digg resultat du er fornøyd med.

TILBYGG

OG GARASJE

Om du trenger noen ekstra kvadratmeter, ny garasje eller veranda i annen etasje, har vi kompetanse til å løse prosjektet fra tegninger til ferdig produkt. Du er delaktig i prosessen, og vi er ikke ferdige med jobben før du er fornøyd. Vi integrerer også elbilladere, i tillegg til flere framtidsrettede og klimavennlige løsninger du kan velge i. 

Uansett om du skal bygge nytt, restaurere eller bygge på, kan du sette bort hele jobben til oss, og du får et ferdig resultat tilbake. Vi samarbeider med mange aktører, og er alltid transparente på pris sånn at du kan velge løsninger etter egen økonomi og budsjett. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med en av våre dyktige håndverkere. Vi regner også på prosjekter gratis. 

Vi har gjort grundig research i forhold til materialer, og velger alltid det mest klimavennlge alternativet til ditt prosjekt.

RBL KIDS

KOMMER SNART

.no / .se / .dk / .com

Åpningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 16.00

Du finner oss på:

 

REBELL KOLLEKTIVET TROSVIKSTRANDA

Trosvikstranda 9, 1608 Fredrikstad

Rett ved siden av Rema 1000 Evjekaia på brygga, midt i Fredrikstad sentrum

REBELL KOLLEKTIVET HASSINGEN

Trosvikstranda 9, 1608 Fredrikstad

Hassingen Torg, i det grå bygget Øst for inngangen til Rema 1000

Spørsmål?

Eller trenger du hjelp med noe?
 

Ring eller tekst oss til: +47 415 74 441

Hvis du foretrekker mail, kan du sende til: wella@rebellkollektivet.no

Eller så kan du kontakte oss på sosiale medier, 

  • Facebook
  • Instagram

@ Copyright 2020  |  All Rights Reserved  |  Rebell Kollektivet AS

Gr%C3%B8nn%20kube_edited.png